займ на карту

Dorette Ploegmakers
Algemeen directeur

Gesprekspartner, katalysator en koningin van de planning en de timing… Dorette bewaakt de grote lijnen en houdt de touwtjes in handen, zodat de creatieve breinen onbeteugeld kunnen associëren en de mooiste concepten kunnen realiseren. Dat doet ze begripvol én no-nonsense, empathisch én duidelijk. Buiten haar werk wandelt ze graag, voert ze een goed gesprek en geniet ze van een mooi glas wijn en alles wat haar receptenboeken voor haar ontsluiten.

Peter van Aar
Creatief directeur

Creator, knetterend brein, vertaler van ideeën en gevoelens, op en top man én vader die het bij het stoeien steeds vaker aflegt… Peter is altijd in beweging, zoekt de rust in de rusteloosheid en leeft dan helemaal op. Het openen van gordijnen is voor hem het openen van de wereld: de hoogste tijd om ideeën te lanceren, mensen te inspireren en energie te brengen. Daarbuiten loopt hij graag, golft hij en toert hij in zijn Fiat Barchetta: het dak eraf!

Annemieke Wehberg
Social Media expert

Kennisdelen over social media en mediawijsheid is niet alleen Annemiekes werk, maar ook haar hobby! Ze geeft dan ook graag workshops bij bedrijven en scholen. Haar grote kracht daarbij ligt in de combinatie van haar enthousiasme en haar kennis van het vak. Waar ze nog meer energie uit haalt? Dingen met haar gezin doen en buiten sporten, zoals hardlopen en skiën.

Harm Wiegersma
Loopbaanprofessional en -psycholoog

Hij is gecertificeerd bij het NIP, het CMI en de NOLOC. Met andere woorden: als íemand iets kan zeggen over persoonlijke ontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, is het Harm wel. Daarnaast wordt hij enthousiast van muziek met passie, meesterlijke kunst, eerlijk lekker eten en wandelen in de bergen. Maar zijn allergrootste passie… zingen!

Julian van den Berg
Vormgever

Samen met anderen mooie dingen maken en daarmee klanten verrassen: dát is de grote drijfveer van Julian. Als vormgever, cameraman, editor en sparringpartner is Idee en Concept voor hem dan ook de ideale speeltuin. Andere passies? Hij klimt al meer dan 25 jaar het podium op om gitaar te spelen. En niet te vergeten: hij is vader én verliefd!

Jessica de Bel
Event-manager

Temperamentvol organisatietalent: zo kun je Jessica het beste omschrijven. Het is haar uitdaging om projectmatig werken te combineren met eerlijke en open communicatie. Ze is altijd in voor avontuur, heeft een stevige portie doorzettingsvermogen en vindt het heerlijk om haar enthousiasme op anderen over te brengen. Buiten het werk leeft ze zich uit in haar passie: theaterschermen!